Лудогорец взима нов нападател за нов пробив в ШЛ


Лудогорец взима нов нападател за нов пробив в ШЛ

784 0

Лудогорец ще се подсили с още един нападател за атаката на груповата фаза на Шампионската лига, съобщава "Тема Спорт". Разградчани вече са направили сондажи около привличането на конкурент на Клаудиу Кешеру.

На този етап ръководството води преговори с няколко футболисти, които са били наблюдавани в последните месеци от скаутите на клуба. Желанието на спортно-техническия щаб е през новия сезон да разполага с по-сериозна алтернатива на румънския национал, който през пролетта е изпаднал в сериозна голова суша.

Бразилец идва на 11 май, за да подпише с Лудогорец

В момента треньорът Георги Дерменджиев има на разположение Жуниор Кишада и Цветелин Чунчуков. Нито един от тях обаче не успява да постави под напрежение титулярното място на Кешеру. Затова от Разград държат да вземат нападател, който да е на по-високо ниво.

Най-вероятно през лятото Чунчуков ще си тръгне от "Лудогорец Арена". Вариантите са два - или да бъде продаден, или да бъде преотстъпен. На този етап липсват желаещи да платят търсената от разградчани сума за правата на тарана, затова почти сигурно той ще заиграе под наем в друг отбор от елита.

В края на миналия месец Клаудиу Кешеру се е видял със собственика на Стяуа Джиди Бекали в Румъния. Нападателят се прибра в родината си веднага след мача с Левски (0:0) на "Герена", тъй като бе наказан за Монтана (2:1). Бизнесменът е отправил оферта на тарана отново да заиграе в Лига 1. 29-годишният голмайстор обаче е отклонил предложението, тъй като иска да опита да пробие с Лудогорец в групите на Шампионската лига.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички