Лудогорец задели седемцифрена сума за нов защитник


Лудогорец задели седемцифрена сума за нов защитник

818 0

Въпреки че стои безучастен на трансферния пазар досега, Лудогорец подготвя привличането на нов играч. Той ще бъде на поста централен защитник, а за него шампионите са готови да заплатят 1 милион евро, информира "7 дни спорт".

До този момента разградчани нямат ново попълнение, като основната им задача бе да запазят състава, който игра през есента.

Треньорът на лидера в "А" група Георги Дерменджиев призна, че се нуждае от двама нови футболисти. Става дума за халф и централен защитник.

Най-необходим на "зелените" им е нов централен бранител, тъй като на позицията те разполагат само с трима играчи. Това са Козмин Моци, Георги Терзиев и Венци Керчев, но последният няма опит и е използван главно за удовлетворяване на правилото на БФС за присъствие на играч до 21 г. в титулярния състав всеки мач в първенството. Разградчани търсят класен футболист, който да е равностоен на Моци.

Въпреки че не са спечелили почти никакви средства през кампанията, заради ранното си отпадане от Европа, в Разград са готови да харчат за качествени попълнения. За нов защитник е отделена сумата от около милион в евро.

Според изданието, скаутският екип на Лудогорец вече е набелязал няколко чуждестранни футболисти.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Sportlive.bg вече разкри, че един от тях е юношата на Реал Мадрид Луис Ернандес, който играе в Спортинг Хихон.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички