Мирчо Димитров: Тази зима руски гранд ще вземе играч от Лудогорец


Мирчо Димитров: Тази зима руски гранд ще вземе играч от Лудогорец

1205 0

С добрите си изяви в Шампионска лига футболистите на Лудогорец привличат вниманието на силни отбори от Европа. Двубоят срещу Ливърпул в София бе наблюдаван от мениджъри от Португалия, Англия, Румъния, Германия. В полезрението им попадат Жуниор Кайсара, Владислав Стоянов, Дани Абало, Михаил Александров, Козмин Моци.

За Жуниор Кайсара се знае, че е желан от португалския гранд Бенфика. Стоянов следен от няколко тима във Висшата лига на Англия.

Мениджърът Мирчо Димитров, който е със сериозни връзки на руския пазар, е категоричен, че там има голям интерес към играчите на Лудогорец.

"Разбира се, че ще присъстват много скаути по време на мача на "Бернабеу" утре. Не мога да говоря за конкретни отбори. За Русия знам, че всички клубове се интересуват изключително много от представянето на Лудогорец. Мои колеги следят мачовете им, гледат играчи. Няма да бъде изненада, ако още тази зима има конкретна оферта от руски гранд за някоя от звездите на тима", смята Димитров.

"Убеден съм, че ако Лудогорец играеше в руското първенство, щеше да бъде на едно от първите места в класирането. Българските футболисти, които в момента играят тук, правят добра реклама на нашия продукт. Виждате колко успешно се представят в Русия, бързо се аклиматизират, защото манталитетът е сходен с нашия", каза Димитров, цитиран от "България Днес".

Той не пожела да назове конкретни имена от състава на Лудогорец, които будят интерес в Русия. Според него всеки един от титулярите на разградчани имат потенциал за местния шампионат.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички