Президентът на Стяуа: Лудогорец не е кой знае какъв отбор


Президентът на Стяуа: Лудогорец не е кой знае какъв отбор

1279 0

Президентът на Стяуа Хелмут Дукадам е на мнение, че румънският шампион е фаворит в плейофите за влизане в Шампионската лига срещу родния Лудогорец. Първият сблъсък е на стадион"Генча" на 19/20 август, а реваншът е седмица по-късно на Националния стадион "Васил Левски" в София.

"Лудогорец не е кой знае какъв отбор. Смятам, че са на нивото на Малмьо. Естествено, със сигурност най-благоприятен вариант в жребия беше Слован Братислава. Все пак съперникът е нормален като за плейоф на Шампионската лига", коментира шефът на "червените кучета".

"Стяуа си остава по-качествен отбор. Те се представиха добре в Европа през миналия сезон, но аз съм убеден, че румънският футбол е по-силен от българския. Не виждам никакъв проблем да елиминираме Лудогорец", отсича Дукадам.

Според него предимство за Стяуа ще бъде това, че реваншът ще се играе в София, а не в Разград.

"Друго малко предимство е фактът, че вторият мач ще се играе на неутрален терен. Сигурен съм, че в София ще дойдат много фенове на Стяуа и дори е напълно възможно нашите привърженици да бъдат повече на трибуните. С оглед на всички фактори, ако не е успеем да влезем в групите на Шампионската лига, ще бъде срамно", категоричен е той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички