С факли и викове: Фенове и играчи "избухнаха" след 13-ата за Лудогорец (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)


С факли и викове: Фенове и играчи "избухнаха" след 13-ата за Лудогорец (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: LAP.bg

3645 0

Лудогорец стана шампион на България за 13-и пореден път. Абсолютният рекорд за родния футбол бе узаконен чрез победата с 3:1 над ЦСКА на "Хювефарма Арена". Награждаване с титлата нямаше, като то бе отложено за края на сезона, тъй като предстои финал за Купата на България пред тима.

Празненствата в Лудогорец по случай 13-ата титла на България

Радост в Лудогорец след 13-ата титла

Въпреки това и привържениците, и футболистите на отбора изразиха бурно радостта си след последния съдийски сигнал. Състезателите облякоха специално изработените фланелки, на които красноречиво бе показано числото 13.

Феновете пък запалиха факли, като такива имаше и в ръцете на някои от играчите на терена. Празнествата продължиха и след това - в съблекалнята на Лудогорец. Играчите дори прекъснаха и интервюто на Георги Дерменджиев, за да го изкъпят целия (ВИДЕО).

Можете да видите кадрите от щурата радост на играчите чрез трите прикачени видеа, които ще намерите по-долу в материала. Всички те бяха качени от официалната страница на клуба в социалната мрежа Facebook. Освен това можете да видите и ГАЛЕРИЯ с щурата радост на фенове и играчи на Лудогорец.



Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички