Светослав Дяков напуснал Лудогорец обиден на босовете - обясни в прав текст точно защо


Светослав Дяков напуснал Лудогорец обиден на босовете - обясни в прав текст точно защо

3079 0

Легендата на Лудогорец – Светослав Дяков, използва в социалните мрежи, за да обясни причините около напускането на клуба. Тя била една и била свързана с уволнението на Георги Дерменджиев. 

Дяков напуска

Тогава ветеранът се надявал да получи шанс да поеме отбора в тежкия момент след разгрома от Карабах, но вместо това кормилото пое Захари Сираков от втория отбор. По думите на Дяков - специалистът не бил в кухнята на първия тим. 

Решението на Дяков

"След загубата от Карабах, треньорската смяна и решението на клуба не аз да водя временно отбора, а да дойде друг човек, не бил в кухнята на първия тим, взех категоричното и ясно решение да напусна. Това е последната и основна причина. След като клуба няма доверие в мен, нямам място тук. Веднага уведомих ръководството, но останах повече от две седмици до паузата за нац. отбори, защото ръководството поиска, трен. екип имаше нужда, имах морален ангажимент да не оставям отбора в труден момент и не исках да вкарвам допълнително напрежение точно тогава. 

Благодарности на всички треньори (Анте Шимунджа, Ивайло Петев, Георги Дерменджиев и Захари Сираков) и техните щабове, че ме приеха като свой. На всички, с които работих всеки ден, от-дo, страхотни сте!

Бях зареден с енергия, винаги давах всичко от себе си, бях честен и всеотдаен, наслада беше за мен! Благодаря за подкрепата и обичта, която усещах и получавах от хората в Разград през цялото време, огромно благодаря! Лудогорец загуби верен войник, пожелавам успех в следващите битки! 354 мача като футболист и 94 като асистент", написа ветеранът в социалните мрежи. 

Още: Неочаквана разлъка в Лудогорец: Раздели се с клубна легенда

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Светослав Дяков: Усещал съм съдийска подкрепа за Лудогорец, като малък бях за Левски

Приемлив жребий ли е Сервет? Дяков с коментар за съперника на Лудогорец в Лигата на конференциите

Светослав Дяков: За нас всеки мач е малък финал, този сезон ЦСКА е сериозен отбор

Шимунджа прати Дяков да говори след загубата за Лудогорец: Мислехме, че ще бъде лесен мач, никой тим не може да ни спре

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички