Треньорът на Карабах: Не сме играли с толкова опитен състав, който е на нашето ниво


Треньорът на Карабах: Не сме играли с толкова опитен състав, който е на нашето ниво
Снимка: https://ludogorets.com/

3879 0

Треньорът на азербайджанския Карабах - Гурбан Гурбанов, говори преди утрешния домакински мач с Лудогорец – първа среща от третия квалификационен кръг в Шампионска лига. Двубоят ще се състои утре (вторник, 6-и август) от 19:00 часа българско време на стадион "Тoфик Бахрамов".

Впечатленията от Лудогорец

"Чака ни опитен отбор с футболисти със силни индивидуални качества. За съжаление, не се получи подготовката така, както искахме. Но горе-долу сме готови. Разбираме важността на мача. Готови сме да показваме от мач на мач по-високо ниво. Ще се постараем нашите привърженици да си тръгнат доволни от стадиона", започна Гурбанов.

Според него Карабах е на нивото на Лудогорец

Още: Любимец на феновете на Левски + кадър на ЦСКА: Правят чудеса, но в... Лудогорец

Не му говорят нищо загубите на "орлите" в гостувания

Запитан какво му говори фактът, че Лудогорец и при двете си гостувания през този сезон в Европа търпи поражения (0:1 от грузинския Динамо (Батуми) на старта, но биха 2:0 у дома. По същия сценарий се разви и противоборството с Динамо (Минск, Беларус) във втория).

"Не, нищо не говори това, тъй като елиминациите са в два мача. На мене ми харесва техният опит и хладнокръвие. Не гледаме предишните им мачове, защото съм забелязал, че те могат да играят за резултат, какъвто им трябва. Така че такива статистики не бива да ни заблуждават", каза треньорът.

"Винаги приемам нормално такъв жребий. В края на краищата, ние се срещаме шампиони на страните си. Но в момента всичките ми мисли са насочени към утрешния мач с Лудогорец. Никога не сме играли с толкова опитен състав, който е на нашето ниво.

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

Трябва да бъдем внимателни. В някакви минути от мача ще имаме игрово предимство, но това не бива да ни залъгва. Дали наистина ние сме фаворити в тази двойка? Е, все някой трябва да бъде. Няма какво да говоря по темата", завърши Гурбанов. А ето какъв може да е изходът от този мач за Георги Дерменджиев. 

Още: В Европа: Играл в Първа лига предупреди - феновете на Лудогорец правят "гореща" атмосфера

Съвпадение с шанс 1 към 1 000 000: Лудогорец научи жребия си за плейофа за групите на Шампионска лига

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички