УАУ: Лудогорец дължи колосална сума пари на Кирил Домусчиев - ето колко десетки милиона


УАУ: Лудогорец дължи колосална сума пари на Кирил Домусчиев - ето колко десетки милиона
Снимка: Колаж: Sportlive.bg / основна снимка: Lap.bg

4963 0

Колегите от Kotasport направиха изключително любопитно проучване, според което собственикът на Лудогорец Кирил Домусчиев е дал заеми за десетки милиони левове на разградчани и към момента клубът му дължи 56 милиона лева.

Колко пари дължи Лудогорец на Кирил Домусчиев?

Според изданието, това са данни, които са оповестени във финансовия отчет на Лудогорец. Заемите от Домусчиев са чрез две дружества, които са негова собственост.

Едното от тях е ЕС ДЖИ ТРЕЙД, което е отпуснало заем в размер на 33,375 милиона лева, а падежът е до април 2025 година. Другият кредит е от Адванс Пропъртис и е в размер на 20,475 милиона лева.

Kotasport пише още, че с натрупаните лихви общата стойност на задълженията на Лудогорец към двете фирми е 56,059 милиона лева. Освен това разградчани имат и задължения по концесионния договор - в размер на 5,365 милиона лева.

Разбира се, в никакъв случай не може да става въпрос за заплаха или още повече за криза при "орлите", които бележат огромни приходи от трансфери, наградни фондове на УЕФА, реклама и други. Само преди часове пък Лудогорец официално обяви новия си старши треньор.

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички