В Динамо Минск оптимисти за реванша: Ще използваме шансовете, за да затрудним Лудогорец


В Динамо Минск оптимисти за реванша: Ще използваме шансовете, за да затрудним Лудогорец
Снимка: Aleksandar Karamfilov / LAP.bg

624 0

Наставникът на Динамо Минск - Вадим Скрипченко, говори след поражението с 0:2 от Лудогорец в първия мач между двата тима на "Хювефарма Арена", който е част от втория квалификационен кръг на Шампионска лига.

Скрипченко не е бил изненадан от Лудогорец

Още: Георги Дерменджиев призна, че в Лудогорец има сериозен проблем

"Хареса ми мачът, беше енергичен. И ние, и Лудогорец играехме атакуващо. Имахме проблеми в реализацията, притежаваме добри атакуващи футболисти, но липсата на попадения ни провали днес", започна Скрипченко.

"Не бяхме изненадани от подхода на Лудогорец. Бяхме подготвени за това, което те ще предложат. Опитахме да доминираме днес. Голът дойде в изненадващ момент, но това е футболът и тези неща се случват. Ще направим всичко възможно да се възстановим и да атакуваме отново във втория двубой".

"Трябва да направим всичко възжмонто за реванша. Да, той ще се играе в Унгария, но ние свикнахме. Вярвам в качествата и в шансовете на своя отбор. Ще трябва да използваме шансовете си, за да затрудним Лудогорец", добави още специалистът.

Лудогорец отново не блесна, но си свърши работата у дома срещу Динамо Минск и продължава да мечтае в Шампионска лига (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички