Захари Сираков обясни защо Лудогорец "куцаше" срещу Берое и разясни дали може да остане


Захари Сираков обясни защо Лудогорец "куцаше" срещу Берое и разясни дали може да остане
Снимка: ludogorets.com

5902 0

Треньорът на Лудогорец - Захари Сираков, обясни вялата игра на своя тим при победата над Берое в шести кръг на Първа лига. "Орлите" надвиха с 1:0 благодарение на дузпа, изпълнена от Тодор Неделев.

За играта днес

"Да, най-важни днес бяха трите точки, в играта имаме още какво да се желае, но по-трудно се играе, когато противникът се защитава 5-4-1. Опитвахме се, не се получаваха нещата. Не използвахме празните пространства, а много малко наши футболисти се намираха между двете линии, за да можем да се обърнем и да стреляме в опасната зона.

Той дава шанс на всички, но вижда кой го използва

Мисля, че пред нашата врата нямаше кой знае какви положения, ние създадохме още първото полувреме. Ако беше влязла гредата или някой от ударите, мачът можеше да се развие по друг начин. Но съм изненадан, че след гола играта ни стана още по-нервна, не можехме да контролираме топката.

Още: Дори като резерва: Тодор Неделев с историческо постижение в Лудогорец в Европа, пред Сираков е само един треньор

Но явно винаги е така след европейски мач - във вътрешното първенство по-трудно се включват момчетата. Днес направихме доста промени в състава, но аз съм човек, който дава шанс на всички футболисти, важно е те да го използват. Правя си мои изводи и спрямо днес за в бъдеще ще взема решение дали някои ще играят.

Реваншът в Лига Европа

Това е още един мач, който трябва да отидем и да изиграем. Вижда се тази година, че гостуванията са проблем за нас и трябва да влезем много сериозно в този мач, защото се вижда, че има върху какво да работим", коментира Сираков.

Може ли да остане за постоянно?

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

"Няма разговори, гледам докато съм тук, да взима максимум точки отборът, да може отборът да влезе в Европа", завърши треньорът след въпрос за бъдещето си.

Още: Доминант във френския футбол вади луди пари за звездата на Лудогорец

Лудогорец продава Аслак фон Витри за огромна 7-цифрена сума

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички