БФС разгласи програмата на националния отбор, Младен Кръстаич ще говори в Пловдив на 6-и септември


БФС разгласи програмата на националния отбор, Младен Кръстаич ще говори в Пловдив на 6-и септември
Снимка: Facebook: Team Bulgaria

1663 0

В понеделник, 4-ти септември, националният отбор по футбол на България ще стартира подготовката си за предстоящите два мача - срещу Иран (приятелски, 7 септември) и срещу Черна гора (квалификация за Евро 2024, 10 септември).

Това стана ясно от публикация на БФС в официалния им сайт.

На 6-и септември от 17:00 ч. старши треньорът на "лъвовете" - Младен Кръстаич, ще даде пресконференция на стадион "Христо Ботев" в Пловдив.

На 9-и септември пък националите ни ще летят за визитата на Черна гора с директен полет от летище "София". Завръщането на родна земя е на 11-и септември, около 12:00 часа.

Ето какво гласи цялата публикация на БФС:

Хареса ли ви тази новина? Не пропускайте важните новини за деня в българския футбол – последвайте специалния ни канал във Viber ТУК!

"Националният отбор на България ще стартира подготовка за предстоящите двубои – приятелския мач с Иран (7 септември) и европейската квалификация с Черна гора (10 септември) в понеделник, 4 септември, в Национална футболна база „Бояна“. В същия ден от 18:30 ч. „лъвовете“ ще проведат тренировка на първи терен в Дома на футбола, като тя ще бъде открита за представителите на медиите в първите 15 минути. Половин час по-рано трима футболисти ще отговорят на въпроси на журналистите преди септемврийските двубои.

На 6 септември отборът ще отпътува за Пловдив, където от 17:00 ч. на ст. „Христо Ботев“ селекционерът Младен Кръстаич ще даде брифинг за медиите, а 30 минути по-късно ще стартира официалната тренировка на тима, която ще е отворена за медиите в първия четвърт час. Гостите от Иран ще проведат своята пресконференция в 18:30 ч., а от 19:00 ч. ще стартира и официалното им занимание преди мача.

България ще отпътува за европейската квалификация с Черна гора на 9 септември от 11:00 ч. с директен полет от летище „София“, а от 17:30 ч. местно време на Градския стадион в Подгорица ще бъде проведен традиционният брифинг за медиите. Половин час по-късно е и официалната тренировка, която ще бъде открита в първите 15 минути.

Националите се завръщат в София около 12 ч. на 11 септември".

*Още новини за националния отбор по футбол на България четете в SportLive.bg!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички