Гонзо коментира "хазарта сред националите" и отсече: Да не сме критични към момчетата


Гонзо коментира "хазарта сред националите" и отсече: Да не сме критични към момчетата
Снимка: Ivan S. Ivanov / LAP.bg

2940 0

Президентът на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов - Гонзо бе във Велико Търново, където откри нов тренировъчен терен за футбол до стадион "Ивайлов". Той бе изграден със средства от ФИФА.

Гонзо коментира слуха за комара сред играчите на България

Освен това Гонзо получи няколко въпроса и от една страна определени писанията за хазарта сред играчите за измислица, а от друга призова да не бъдем толкова критични момчетата на Илиан Илиев.

"Това е спекулация, не вярвам в такива твърдения. За мен тези писания са измислица" - започна президентът за излезлите слухове.

"Националният отбор има мачове след 15 дена и смятам, че не можем да бъдем толкова критични към момчетата и към Илиян Илиев, защото от 8-9 месеца националният отбор няма загуби. все пак това е спорт, някой път има и такива резултати. Отборът не беше в най-доброто си състояние в този мач, но пък все още изцяло имаме шансове да бъдем първи в групата" - сподели още той, цитиран от "24 часа". Междувременно се появи скандален слух за това кой е изпортил вестта за комара в България - и за това, че Гонзо бил тежък игнор.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички