Илиан Илиев оптимист: Евентуална победа ще ни направи първи


Илиан Илиев оптимист: Евентуална победа ще ни направи първи
Снимка: БГНЕС

798 0

Селекционерът на националния отбор на България по футбол - Илиан Илиев, даде пресконференция пред родните медии преди сблъсъка на "лъвовете" от Лига на нациите срещу Северна Ирландия.

Думите на Илиан Илиев преди България - Северна Ирландия

"По-различен стил има тимът на Северна Ирландия. Имахме време да запознаем футболистите. Този лагер е по-къс и възстановяването е само два дни. Направиха добър мач срещу Люксембург и победиха. Натрупаха самочувствие. След като не победихме, настроението не е от най-добрите. Евентуална победа ще ни изкачи на първо място", започна Илиев.

"Няма да е лесно, противникът играе директен футбол. От много време нямахме публика, която да ни подкрепя. Виждаме, че има интерес от хората. Трябва да знаем, че евентуална победа ще ни направи първи".

"Вчера пътувахме и възстановявахме до късно. Днес след тренировката ще видим състоянието на всеки един футболист. Антов има леки болки. Филип ще ни липсва. Абсурдна е ситуацията, при която получи първия жълт картон. Надявам се да компенсираме липсата му. Дайте да не предизвикваме съдбата, като говорим, че сме допускали голове от статични положения в миналото".

"Трябва да бъдем внимателни. На моменти се получават нещата, тъй като понякога нямаме достатъчно време за работа. Опознаваме се с футболистите взаимно. Имаме едно ядро от 13-14 души, които винаги са тук. Около тях избираме играчи, които показвам добро моментно състояние", каза още родният селекционер.

Още: Легендарен наш треньор смята, че първото място за България е реалистично, очаква повече от Десподов

Илиан Илиев призна, че националите са с "наведени глави" и отправи призив

Илиан Илиев с поне една промяна, хвърля биткаджия срещу Северна Ирландия

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички