Илиан Илиев разстрои всички с новина за лечението на Илия Груев


Илиан Илиев разстрои всички с новина за лечението на Илия Груев
Снимка: Скрийншот

251 0

Националният селекционер на България - Илиан Илиев, сподели с каква информация разполага по темата "Илия Груев". Един от най-важните футболисти сред "лъвовете" се контузи тежко в навечерието на Лига на нациите. 

Груев се контузи

Той вече се оперира, а през последните часове е достигнало много тъжна новина до спортно-техническия щаб на България. Оказало се, че контузията на Груев е по-тежка от очакваното и ще отсъства приблизително половин година. 

Коментарът на Илиев

"Засега няма нови контузени, има още мачове днес, след тях ще видим. Тези, които дойдоха на лагер, нямат проблеми. Първоначалният списък е това, но се контузиха Георги Русев, Илия Груев, повикахме други хора на техни места. Дано след днешните мачове не са налага да правим промени.

Илия Груев показа голямо израстване в двете фази на играта. Показа изключително добра игра. Първоначално мислехме, че не е повреден менискуса и до месец ще се възстанови. Оказа се по-тежкото, около 5 месеца ще е възстановяването и ще се завърне, живот и здраве, за световните квалификации.

Имам хора, които играят на неговата позиция, имаме 4-5 дни да решим кой ще играе на неговата позиция. Люксембург е от 14 години с един треньор, имат си изградени механизми, трябва да сме внимателни с тях", сподели треньорът пред медиите. 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

Вижте кой играч замести Груев в националния отбор!

Груев се подлага на спешна операция - голяма въпросителна върху бъдещето му

Илия Груев се размина с тежка контузия, но е аут за мачовете на националния отбор

Перфектен Илия Груев не помогна на Лийдс да избегне първата спънка по пътя за Висшата лига (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички