Ивелин Попов: В къщи играем по-добре, надявам се да го покажем утре


Ивелин Попов: В къщи играем по-добре, надявам се да го покажем утре
Снимка: Getty Images/Guliver

1043 0

Капитанът на националния отбор на България по футбол Ивелин Попов заяви, че само победите биха могли да върнат феновете на стадиона. Националите ни по футбол ще се изправят срещу отбора на Швеция този четвъртък от 21:45, като ще се борят за квалификация за Световното през 2018г.

„Мачът за нас ще е по-различен. Вкъщи играем по-добре и се надявам утре да го покажем. Разбира се, че за нас е важно да играем пред пълни трибуни, но както каза треньорът с повече работа и победи, ще върнем хората на стадиона”, заяви Попов.

„Хвалбите от шведския лагер не ме ласкаят. Андрес Гранквист също играе в Русия, познаваме много добре качествата си. Как ще противодействаме, само треньорът може да каже” допълни футболистът.

Ивелин Попов не изказа мнение относно думите на селекционера Петър Хубчев, че ще му даде капитанската лента. Футболистът каза само, че двамата са поговорили, но разговорът ще остане между тях.

„Критиките на селекционера пък са неща, които остават между нас. Най-важното е да си вземем бележки от тях”, завърши Попето.

 

Не изпускай важна новина в света на българския футбол – последвай ни във Viber за най-актуалната информация, последни резултати и топ анализи!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички