"Очаквам да не е най-хубавият мач за гледане": БГ национал занижи очакванията към дуела със Северна Ирландия


"Очаквам да не е най-хубавият мач за гледане": БГ национал занижи очакванията към дуела със Северна Ирландия
Снимка: Team Bulgaria

364 0

Националният отбор по футбол на България има изключително важно гостуване в Лигата на нациите. На 15 октомври имаме визита в Белфаст срещу Северна Ирландия, като е огромна вероятността първото място в групата да бъде разпределено в този дуел.

Мачът Северна Ирландия - България няма да е най-хубавият мач за гледане

Един от родните национали Радослав Кирилов очаква много тежък сблъсък, като допълва, че очакванията му са да не се получи особено хубав мач за гледане. Ето какво сподели при заминаването на националите ни:

"Настроението е перфектно. Не изиграхме най-добрия мач, но все пак бяхме солидна. В Северна Ирландия можем да направим добри неща. Показахме, че сме готови за такива мачове. Само трябва да подобрим офанзивната си игра. Стремим се винаги към победата. До момента мачовете са равностойни, утре имаме добри шансове да победим Северна Ирландия. Разбира се, очакваме мачът е да е тежък.

Трябва да отговорим на динамиката и физиката на Северна Ирландия. Очаквам да не е най-хубавият мач за гледане. Тази серия без загуба ни дава солидна основа, на която трябва да стъпим. Стабилни сме в дефанзивен план, но трябва да надградим и да създаваме ситуации, които да реализираме" - сподели той. А националният ни отбор по футбол е под огромна заплаха, защото УЕФА може да лиши "Колежа" от това да приема мачовете ни.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички