Откритие на Клоп в Ливърпул още не забравя България и болката, която му причинихме


Откритие на Клоп в Ливърпул още не забравя България и болката, която му причинихме
Снимка: GettyImages

678 0

Младият талант на Ливърпул Конър Брадли, открит от Юрген Клоп, се върна към мача на неговата страна Северна Ирландия срещу България, загубен с 0:1. Въпреки поражението той вярва, че отборът му може да завърши на първо място в групата (1 точка след първите два мача), като освен това призна, че поражението от "лъвовете" е било след "миг невнимание" и че е било разочароващо.

Конър Брадли за загубата от България: Разочароващо

"Определено (бел. ред. имат шанс за първото място)! Не виждам защо не. Имахме миг невнимание при гостуването на България, но пред нас са четири мача и ако успеем да направим добро представяне, а също така и да постигнем желаните резултати, почти съм сигурен, че ще бъдем първи.

Беше разочароващо да загубим така в България, но работихме здраво тази седмица и се надяваме да можем да покажем това в следващите два мача, които идват. Ще бъде странно без фенове (бел. ред. заради ограниченията на ФИФА към Беларус). Не знам как е било по време на КОВИД-пандемията, защото тогава не играех, но съм сигурен, че ще бъдем готови за обстановката. Знаем колко много трябва и искаме да спечелим мача, така че момчетата са наясно" - сподели Брадли пред belfasttelegraph.co.uk.

А колко билета са продадени за мача България - Люксембург и колко хора максимум могат да присъстват?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички