Скандален слух: Шокиращо име в България изпортило вестта за комара - а Гонзо бил тежък игнор?


Скандален слух: Шокиращо име в България изпортило вестта за комара - а Гонзо бил тежък игнор?
Снимка: БГНЕС

4317 0

Продължават да се появяват различни информации относно плъзналия слух, че национали на България са играли покер до сутринта преди двубоя със Северна Ирлания. Най-новият такъв гласи, че няколко от футболистите са звъняли на президента на Българския футболен съюз (БФС) Георги Иванов, след като се появила информацията.

Тежък слух за вестта за комара в националния отбор на България

Според колегите от "24 часа" обаче Гонзо така и не си вдигал телефона и игнорирал всички обаждания. Състезателите искали да го уведомят, че има камери в петзвездния хотел, в който били отседнали и че можело да се види кой кога се е прибрал в стаята си. Това все пак било предадено на техническия директор Кирил Котев.

Изданието "24 часа" посочва още една скандална подробност. Според колегите имало два варианта за пуснатия слух. Единият бил атака срещу селекционера Илиан Илиев, а другият... умишлено действие от него, за да "покаже кой е шефът".

"Така Илиан Илиев искал да покаже на по-опитните национали, че той решава всичко в съблекалнята. Защото в слуха се твърди, че точно те били покерджиите, като един от тях бил загубил сериозна сума" - са точните думи на "24 часа". България пък официално бе изместена от Боливия, Гвинея и Ангола в световната ранглиста.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички