"Това е пътят": Екстаз по високите етажи в БФС след равенството за България със Словения, Илиев също е доволен


"Това е пътят": Екстаз по високите етажи в БФС след равенството за България със Словения, Илиев също е доволен
Снимка: Team Bulgaria/Facebook

757 0

Селекционерът на националния отбор по футбол на България Илиан Илиев говори след равенството на "лъвовете" срещу Словения (1:1). Той заяви, че търсенето на победи трябва да е повече в Лигата на нациите.

Илиан Илиев и Кирил Котев са доволни след равенството със Словения

"Благодарен съм на всички момчета, че се вложиха максимално срещу един добър отбор. Имахме възможност да се представим малко по-добре в атака. През втората част, когато направихме промени с повече креативни хора, задържахме повече топката. Това трябва да го използваме повече.

Още: Валери Божинов обясни какво би донесла победа над Словения за България

Илиан Илиев говори за България

Важното е, че футболистите се влагат максимално и следващата ни крачка е Лигата на нациите. Там трябва да търсим повече победата. И двата мача бяха на такова ниво, което ни дава да трупаме самочувствие. Благодаря на момчета, които ги извикахме в последния момент и дойдоха" - заяви Илиев.

Техническият директор на БФС Кирил Котев бе много доволен от видяното и заяви, че това е пътят, по който родните национали трябва да вървят.

"Много добър втори мач за нас срещу доста сериозни отбори. Много добре са подготвени и изпитвахме и трудности. Важно е да не правим оценки и да не се вдигаме. Но да им кажем едно "Браво!". Това е пътят - ще дойдат и победите.

Още: Кирил Десподов поведе България от дузпа срещу Словения (ВИДЕО)

Слаби отбори вече няма. Важното е, че момчетата си повярваха. Трябва търпение. Играят с все по-голямо самочувствие. Вече е време и да побеждаваме" - каза Котев. Вижте и повече за това как България на Илиан Илиев остана без загуба (ВИДЕО).

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички