Англия е в тотална изолация за Европейското по футбол: Платили са близо 1 млн. евро за луксозен хотел


Англия е в тотална изолация за Европейското по футбол: Платили са близо 1 млн. евро за луксозен хотел
Снимка: Getty Images

2569 0

Остават броени часове до първия съдийски сигнал на Европейското първенство по футбол 2024. Домакинът Германия излиза първи на сцената срещу коравия отбор на Шотландия, като феновете броят дните до първите мачове на отбора, който подкрепят.

Един от най-обсъжданите състави е този на Англия. "Трите лъва" са сред големите фаворити на турнира и искат да са максимално концентрирани върху случващото се на терена. Германският "Bild" пише, че английският национален отбор е най-изолираният от всички останали на Европейското.

Англичаните са изолирани срещу скъпа цена

Англия се е изолирала тотално преди Евро 2024

Още: Най-великият дебют на Европейско първенство по футбол принадлежи на Уейн Рууни и Англия (ВИДЕО)

Изданието допълва, че отборът, воден от капитана Хари Кейн се е оттеглил в петзвездния „Spa and GolfResort Weimarer Land“ в Бланкенхайн (общност от 7000 жители).

Англичани плащат 950 000 евро за луксозния хотел. Пътят до него е отцепен, а собствени стюарди от Англия пазят спокойствието на играчите. Единствено напускат заради мачовете от надпреварата. За ежедневни тренировки ползват големи тревни терени в комплекса.

Забавленията за свободното време се предлагат от голф игрището с 45 дупки , спа зоната от 3000 квадратни метра, тенис кор и улично баскетболно игрище, което е построено специално за англичаните. Също така може да се насладят на голф на закрито игрище, билярд, маси за джаги, тенис на маса, дъски за дартс и дори зони за Playstation. Някои от луксозните апартаменти разполагат със самостоятелна сауна.

Алкохолът е строго забранен. Собственикът на хотела Матиас Графе сподели пред "BILD": Двата бара в хотела бяха преустроени. В хотела се сервират само безалкохолни напитки". Английската футболна асоциация (FA) резервира цялото съоръжение чак до финала и според съобщенията цялото нещо струва около 950 000 евро. И това не е единствената подобна стъпка от англичаните, националите взеха и друго крайно решение за Европейското първенство по футбол.

Още: Преди Европейското първенство по футбол: Еврошокът на 21-ви век - слабакът, сътворил най-голямата сензация (ВИДЕО)

Нищо добро не чака Гарет Саутгейт, ако Англия не спечели Европейското първенство

Гарет Саутгейт се учи от Юрген Клоп за Европейското първенство: Разбра какво трябва да направи с Александър-Арнолд

Европейското първенство по футбол наближава: 500 балкански хулигани ще опитат да тормозят 40 000 фенове на Англия - полицията реагира

Не е Белингам! Рууни посочи около кой играч трябва да строи играта си Англия

Петте думи на Пеп Гуардиола, които описват перфектно защо Джак Грийлиш няма да играе на Европейско първенство

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички