Де ла Фуенте: Италия много прилича на нас, харесва ми как се сражават


Де ла Фуенте: Италия много прилича на нас, харесва ми как се сражават
Снимка: Getty Images

404 0

Селекционерът на Испания - Луис де ла Фуенте, сподели очакванията си от сблъсъка с Италия. Тази вечер двата европейски гранда се срещат в груповата фаза на Европейското първенство по футбол. Началото е 22:00 часа.

"Италия много прилича на нас"

"Италия много прилича на нас. Наскоро обновиха отбора, имат млади момчета, много ми харесва как се сражават. Имат много майстори, опитни играчи. Да гледаш Италия е като да гледаш отражението си.

Още: Колко двубоя Испания срещу Италия е имало на европейски по футбол преди първенството в Германия?

Засега всичко при нас върви добре, но винаги има място за растеж. Трябва да останем смирени и да продължим да се борим. Това е дълъг турнир. Предстои дълъг път, а ние добре знаем потенциала на националните отбори на Франция, Германия, Италия и Португалия.

Ще работим неуморно, за да ставаме все по-добри и по-добри. При всякакви обстоятелства се стремим да бъдем по-силни. Имаме различни играчи, които могат да се адаптират към различни условия.

Футболът се променя

Още: Гледай Испания - Италия НА ЖИВО – кога и кой ТВ канал ще излъчи мача от Европейското по футбол?

Има една философия: ние трябва да контролираме нашия футбол, нашата игра на подавания. Но футболът се променя. Атаките стават по-бързи и ние се опитваме да атакуваме възможно най-бързо. Искаме да създадем стил, който ще ни позволи да печелим", коментира специалистът, цитиран от сайта на УЕФА. А според испански журналист това е един от най-слабите отбори на "Ла Фурия"

Де Ла Фуенте за контузията на Гави: Съблекалнята ни приличаше на погребение

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички