Джамал Мусиала с коментар за откриващия мач на Европейското между Германия и Шотландия


Джамал Мусиала с коментар за откриващия мач на Европейското между Германия и Шотландия
Снимка: GettyImages

433 0

Младата надежда на Германия Джамал Мусиала е убеден, че в състава на Шотландия ще настъпи притеснение, ако домакините на европейското покажат своите истински качества в откриващия мач от първенството. „Гайдарите“ са считани за аутсайдер срещу колоса в световния футбол.

Звездата на Германия Джамал Мусиала

Халфът на Байерн Мюнхен, играл за юношеските гарнитури и на Англия, сподели своето мнение относно предстоящия мач за немците в група „А“.

Още: Два дни преди старта на Европейското по футбол: Германия направи неочаквана промяна в състава, повика ветеран

„Не сме достатъчно постоянни, но за сметка на това винаги създаваме доста положения срещу съперниците ни. Важно е да сме максимално съсредоточени върху това да се представим добре, това ще е предпоставка Шотландия да изпитва тревоги в двубоя“, сподели Мусиала за срещата.

„Физически се подобрих значително след последното Световно първенсто, играта ми също е на по-високо ниво. Това е и целта ми, да добавям различни аспекти в играта ми и занапред. Най-спокойно играя, когато чувствам подкрепа от защитата и ми се позволява да се движа свободно. В последните няколко мача се чувствах в наистина добра кондиция“, каза още за своето представяне младия атакуващ полузащитник на немския национален отбор.

Принудителна рокада в немския състав

Междувременно се разбра, че Александър Павлович ще трябва да изчака поне до Световното за своя дебют на големи първенства поради настъпило заболяване. На негово място Нагелсман извика опитния халф на Борусия Дортмунд Емре Джан.

Още: ВИДЕО: 10-годишният Джамал Мусиала все така наказва противниковите защитници

„Имахме нужда да разполагаме с още един дефанзивен полузащитник и поради това се обърнахме към Емре Джан. Той веднага показа своята готовност да се присъедини към нас. Търсихме още един футболист с достатъчен опит, знаещ как да се справя с напрежението. Емре отговаря точно на този профил“, съобщи Нагелсман.

Война на златни хлапаци: Гави и Мусиала се захапаха в мрежата със СНИМКИ

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички