Екзалтиран Де ла Фуенте: Играчите ми са ненаситни, гордея се, че работя с тях


Екзалтиран Де ла Фуенте: Играчите ми са ненаситни, гордея се, че работя с тях
Снимка: GettyImages

232 0

Селекционерът на Испания - Луис де ла Фуенте, беше в еуфория след класирането на тима за полуфиналите на Евро 2024. Това се случи след успех с 2:1 в продълженията срещу Германия в четвъртфиналите.

"Този отбор винаги ще бъде сериозна конкуренция"

"Това е моментът да оценим постигнатото и да се насладим на успеха. Физически ще видим как можем да се подобрим през следващите няколко дни. Сигурен съм, че всички мои футболисти са готови за предстоящия полуфинал. Те играят на много високо ниво", започна той след победата.

Той обяви, че еуфорията на Испания е контролирана

"Играчите ми са ненаситни. Гордея се, че ги тренирам и работя с тях. Познавам ги от много години. Те са свикнали да играят на най-високо ниво и имат възможност да спечелят Европейския шампионат. Този отбор винаги ще бъде сериозна конкуренция.

Още: Титаничните сблъсъци взеха своите жертви: Край на мечтата на Роналдо, "Ла Роха" се готви да огорчи Мбапе на Европейското по футбол

Де ла Фуенте вярва в класирането на финал

Винаги има и място за подобрение, но не можем да поставяме под въпрос гордостта, качеството и отдадеността в състава. Това е историческа нощ. Горд съм, че мога да представям нашата страна. Ще видим колко далеч ще стигнем, но сме абсолютно убедени, че можем да играем финал", продължи Де ла Фуенте.

"Еуфорията ни е напълно контролирана. Толкова сме щастливи, но знаем, че утре вече е нов ден. Не можем да влияем на това, което се случва извън съблекалнята ни, но сме развълнувани, че страната ни подкрепя", завърши той. А ето какви лоши вести застигнаха Испания след победата. 

Испания с невиждан рекорд, сложи и край на 89-годишното чакане с победата срещу Германия на Европейското

Изключителна драма, атракция и изхвърлен домакин: Испания продължава да мечтае на Европейското първенство по футбол (ВИДЕО)

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички