Евро 2020: Сладкият "победен" гол за Карим Бензема след... 2085 мъчителни дни!


Евро 2020: Сладкият "победен" гол за Карим Бензема след... 2085 мъчителни дни!
Снимка: Getty Images/Guliver

1190 0

Португалия и Франция се погрижиха за зрителите в последния мач от груповата фаза на Европейското първенство по футбол. "Мореплавателите" и "петлите" си отбелязаха по две попадения за зрелищното равенство 2:2. Те бяха дело на Кристиано Роналдо и Карим Бензема.

Роналдо изравни великия рекорд на Али Даеи, но за Бензема попаденията също бяха безценни, особено първото такова, което той самият очакваше... 2085 дни. Именно толкова време бе изминало от последния му гол за националния отбор.

Става въпрос за 8 октомври, когато вкарва при победата с 4:0 над Армения в Ница. Тогава Карим реализира две попадения в рамките на само две минути. След тази среща той взима участие в още два мача за Франция през 2015 година.

Тогава идва и прословутото му 6-годишно отсъствие, преди да се завърне за приятелските мачове преди Евро 2020 - срещу Уелс (когато изпусна дузпа) и срещу България.

Ситуацията за нападателя на Реал Мадрид можеше да е и различна срещу "мореплавателите" заради скришният момент, който вероятно сте пропуснали, но можеше да спечели мача за Португалия (ВИДЕО).

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички