Гаврата на Роналдо, която ТЕЛЕВИЗИЯТА СКРИ: Кристиано с пошла постъпка на Европейското по футбол - никой не видя (ВИДЕО)


Гаврата на Роналдо, която ТЕЛЕВИЗИЯТА СКРИ: Кристиано с пошла постъпка на Европейското по футбол - никой не видя (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

8445 0

Португалия бе един от големите фаворити на Европейското първенство по футбол 2024, които не убедиха особено с представянето си на старта на континенталната надпревара. Все пак "мореплавателите" записаха пълен обрат и победиха Чехия с 2:1.

Мегазвездата на отбора Кристиано Роналдо се превърна в единствения, който е играл на шест европейски първенства. 39-годишният нападател на Ал Насър не изигра лош мач, като създаде едно чисто голово положение след прекрасен извеждащ пас с пета в наказателното поле.

Въпреки това не успя да вкара, а в герой за тима се превърна 21-годишният Франсиско Консейсао. Той вкара победния гол във втората минута от добавеното време, след като преди това Робин Хранач си бе отбелязал автогол в 69'.

Още: Класиране при голмайсторите на Европейското първенство по футбол - вече ДВАМА са с по 2 гола (ОБНОВЯВА СЕ)

Скритото действие на Кристиано Роналдо на Евро 2024

Роналдо на Евро 2024

Любопитното е, че на живото излъчване не бе показана реакцията на Кристиано Роналдо при гола. Няколко дни след това тя набира популярност в социалните мрежи и определено не прави чест на петкратния носител на "Златната топка".

В изблика си на радост той се затича към вратаря на Чехия и със стиснат юмрук се зарадва пред лицето му, докато той се ядосваше за развоя на събитията. Можете да видите момента чрез кадрите по-долу в материала. За Португалия предстои пряк сблъсък с Турция за първото място в групата. Мачът е в събота (22.06) от 19:00 часа българско време. Ще можете да следите срещата от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Още: Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички