Георги Иванов: Ако България победи в следващите два мача, се връща в играта


Георги Иванов: Ако България победи в следващите два мача, се връща в играта
Снимка: Yulian Todorov / LAP.bg

3495 0

Техническият директор на БФС Георги Иванов говори часове преди мача на националния ни отбор с Черна гора от квалификациите за Евро 2024. Двубоят е на Градския стадион в Подгорица от 19:00 часа българско време, а Гонзо смята, че две победи "ни връщат отново в играта".

Очаква мотивиран отбор в търсене на победата

"Очаквам отборът да излезе пределно мотивиран, ние нямаме друга алтернатива освен да искаме да победим. Агресията е едно от нещата, които трябва да има отбора. Ние нямаме тази класа да играем с лекота и да владеем топката, трябва да търсим тази агресия, да завършим бързо ситуациите, които имаме. Ние имаме млад отбор, но докато натрупат опита, трябва да компенсират с много тичане и с много борба", заяви техническият директор на БФС пред БНТ.

Според него България не е играла добре в контролната среща с Иран преди три дни, но се надява тимът ни да покаже своите истински възможности в мача довечера. "Когато отпаднахме от Унгария ме питаха дали имаме шансове да се класираме или пак ще доиграваме, смятам, че ако България победи в следващите два мача, се връща в играта. Смятам, че България с този отбор, който има с млади футболисти, ще има изграден отбор за следващите 5-6 години", каза още Георги Иванов. Очаква се Младен Кръстаич да направи поредните ротации в състава, за да търси успех срещу черногорците.

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички