Германия - Дания по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Европейското първенство по футбол?


Германия - Дания по ТВ: Къде да гледаме 1/8-финала от Европейското първенство по футбол?
Снимка: GettyImages

2440 0

Елиминационната фаза на Европейското първенство по футбол започва! Домакинът Германия има за цел да спечели турнира у дома, но за да се случи това Бундестима трябва да преодолее осминафиналната фаза и предизвикателството наречено Дания.

Пълна ТВ програма за 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде да гледаме всички мачове

Къде да гледаме Германия - Дания по ТВ?

Английският рефер Майкъл Оливър ще даде старт на двубоя в 22:00 часа (българско време) на "Сигнал Идуна Парк" в Дортмунд. Битката ще бъде предаваня в ефира на каналите БНТ 1 и БНТ 3. Разбира се, Вие ще можете да проследите двубоя от Евро 2024 НА ЖИВО със SPORTLIVE.BG!

Германия ще мери сили с Дания

Най-интересното около Германия - Дания

Епичен старт на 1/8-финалите: Адът се отприщва, а Краля пада рано-рано на Евро 2024

Домакинът на първенството бе безпогрешен в своята група "А". Момчетата на Юлиан Нагелсман завършиха първи с актив от 7 точки, постигайки две победи и равенство срещу отборите на Швейцария, Унгария и Шотландия. Дания също бе втора в група "C", където бяха още тимовете на Англия, Словения и Сърбия. "Динамитът" влиза в елиминациите с актив от 3 точки, постигнати след 3 равенства.

Датчаните ще се стремят да подражават на собствените си героични постижения от Евро 2020, където стигайки до полуфиналите, накараха футболният свят да "ахне". Бундестима пък не се наслади на добри еврофинали през 2021-а, където отпадна още на осминафиналите от евентуалния финалист Англия.

До момента Дания и Германия са се изправяли една срещу друга цели 9 пъти. Интересното е, че "червеният динамит" може да се похвали с 4 победи в съперничеството. Маншафта има два успеха, като са завършвали наравно три пъти.

Класиране | резултати | голмайстори | програма на Европейско първенство по футбол

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички