Гледай онлайн Португалия - Чехия: НА ЖИВО с ВИДЕО на Европейското по футбол, Роналдо започва


Гледай онлайн Португалия - Чехия: НА ЖИВО с ВИДЕО на Европейското по футбол, Роналдо започва
Снимка: Getty Images

2795 0

Днес (18.06) е един от малкото дни от груповата фаза на Европейското първенство по футбол 2024, в които ще има само два мача. Приключва първия кръг и е време да видим двата сблъсъка от последната група F. А това значи, че дойде моментът да видим Кристиано Роналдо на рекордно шесто европейско.

Къде да гледаме Евро 2024 в София - 4 идеални места за това

Къде по ТВ да гледаме Португалия срещу Чехия

Още: "Най-слабият тим" започва на Евро 2024, а CR7 ще твори брутални рекорди

Португалия започва участието си срещу срещу отбор в суперформа (повече за това прочетете по-долу в материала) - Чехия. Срещата ще се състои от 22:00 часа българско време. Ще можете да я гледате на живо с картина онлайн в сайта на БНТ, като освен това ще бъде излъчена пряко по БНТ 1 и по БНТ 3. Можете да следите този двубой + всички останали от Евро 2024 НА ЖИВО в SportLive.bg.

Пълна ТВ програма за Евро 2024

Интересни факти преди Португалия срещу Чехия

Чехия се намира в отлична форма, като е в серия от пет поредни победи (общо седем мача без загуба - шест успеха). Сред тях личи и мач, в който реализираха седем попадения - 7:1 срещу Малта. В квалификациите пък тимът завърши на второ място - с равен брой точки (15) с първия Албания и оставяйки Полша трета.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Португалия и Чехия се срещнаха и в групите на Лигата на нациите през 2022-ра, когато "мореплавателите" първо надделяха с 2:0 у дома, а после и с 4:0 като гости. През този век двата тима са играли четири пъти един срещу друг - всеки от тях е за иберийците, като общата голова разлика е 10:1.

Ще бъде любопитно и дали мегазвездата на световния футбол Кристиано Роналдо ще бъде титуляр и колко минути ще получи на старта на Евро 2024. Той показа, че е в добра форма, след като вкара два красиви гола в приятелския мач срещу Ирландия току преди шампионата.

Всички новини и интересни факти за Европейското първенство по футбол.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички