Грабеж? Скандална ситуация беляза зрелището между Германия и Испания на Европейското (ВИДЕО)


Грабеж? Скандална ситуация беляза зрелището между Германия и Испания на Европейското (ВИДЕО)
Снимка: Getty Images

1403 0

Испания и Германия оправдаха очакванията за зрелищен двубой на 1/4-финалите на Европейското първенство по футбол. Именно тази среща бе определено за финал преди финала, а двата тима хвърлиха всички сили, за да покажат защо са сред фаворитите.

Скандална ситуация беляза зрелището от Евро 2024

Испания успя да поведе в резултата малко след подновяването на играта през второто полувреме, а точен бе Дани Олмо, който намери пролука в противниковата защита. Точно, когато всичко изглеждаше ясно - в последните минути на добавеното време, Бундестима изравни резултата. След корнер Флориан Вирц бе най-съобразителен и вкара за 1:1.

В продълженията лютата битка продължи, като имаше една особено дискусионна. Германия имаше претенции за дузпа, след като удар на Виртц се озова в ръката на Марк Кукурея, но Антъни Тейлър не трепна и не отсъди удар от 11 метра. Още по-любопитното в случая е, че не последва сигнал и от ВАР, както обикновено следва в тези ситуации.Единственото обяснение, което се прокрадна е дали няма засада по-рано, но не бе посочено от съдията.

Логично това "взриви" социалните мрежи, където бе зададен въпросът неведнъж дали  това не е истински грабеж. Вижте ситуацията по-долу:

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички