Кадрови проблеми за Франция преди 1/8-финала срещу Швейцария - шестима са в лазарета


Кадрови проблеми за Франция преди 1/8-финала срещу Швейцария - шестима са в лазарета
Снимка: Getty Images

1367 0

Франция ще играе срещу Швейцария на 1/8-финалите на Европейското първенство по футбол. Двубоят е в понеделник (28 юни), но старши треньорът на отбора Дидие Дешан има известни кадрови проблеми!

Цели шестима играчи на "петлите" са с различен вид болежки - Усман Дембеле, Люка Ернандес, Люка Дин, Маркъс Тюрам, Адриен Рабио и Тома Лемар.

Футболистът на Барселона със сигурност ще пропусне двубоя, а най-вероятно и началото на сезон 2021/22. Той контузи коляното си в мача срещу Унгария и тепърва ще се подлага на операция.

Двамата леви крайни бранители пък се контузиха в мача срещу Португалия и на този етап не е ясно дали ще бъдат готови за мача срещу "кръстоносците".

Адриен Рабио изпитва болки в глезена си и не желае да избързва с влизането си в игра. Що се отнася до другите двама - Тюрам и Лемар, те получиха контузии на тренировките на "петлите" и най-вероятно времето до понеделник няма да е достатъчно, за да бъдат възстановени напълно.

Чудили ли сте се колко пари би спечелил отборът, който триумфира на Евро 2020? Тук можете да научите отговора на този въпрос!

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички