Килиан Мбапе сам е признал пред съотборник кога ще е готов за игра за Франция


Килиан Мбапе сам е признал пред съотборник кога ще е готов за игра за Франция
Снимка: GettyImages

1256 0

Един от съотборниците на Килиан Мбапе във Франция разкри какво му е казал звездата на Реал Мадрид след ужасния удар в носа, който предизвика счупване.  Мбапе бе принуден да напусне в заключителната фаза на победата на Франция с 1:0 над Австрия в понеделник вечерта, след като нарани носа си.

Мбапе сам е казал кога ще е готов да играе

25-годишният футболист скочи с глава, преди да се сблъска с рамото на австрийския защитник Кевин Дансо. Мбапе беше заменен от най-добрия голмайстор на Франция за всички времена Оливие Жиру в 90'.

Рабио сподели какво е признал Мбапе

Говорейки в микс зоната след мача, съотборникът на Мбапе - Адриен Рабио даде положителна информация за състоянието на нападателя. "(Килиан) Мбапе е добре. Той каза, че може би ще е готов за третия мач", заяви той.

Говорейки след мача също, селекционерът на Франция Дидие Дешан каза: "Счупен нос? Явно да. Носът му изобщо не е наред. Ще видим. Очевидно тази вечер е отрицателна за нас. Това е само нос, но много ни притеснява".

Във Франция информациите са противоречиви относно това колко време Мбапе ще отсъства, като най-лошата прогноза е да е готов чак за 1/4-финалите при класиране.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички