Клоп и Ван Дайк може да изпаднат в сериозен конфликт


Клоп и Ван Дайк може да изпаднат в сериозен конфликт
Снимка: Getty Images/Guliver

14758 0

Един от лидерите на Ливърпул Върджил ван Дайк може да влезе в конфликт с мениджъра си Юрген Клоп. Причината за това може да стане желанието на защитника да участва на Европейското първенство по футбол това лято, съобщава "Daily Mirror".

Миналата седмица, докато говореше за възстановяването на нидерландеца след тежка контузия, Клоп даде ясно да се разбере, че ще разчита на завръщането на Ван Дайк на подготовката преди сезон 2021/22. Изданието пише, че медицинският щаб на английския гранд е положил прекалено много усилия през последните 5 месеца, за да рискува бранителя в края на този сезон или на Евро 2020.

Нидерландският национал обаче нямал намерение да се примири с пропускането на големия форум, който започва през юни. За звездата, който през лятото ще навърши 30 години, това може да е последното Европейско първенство. Според медията Клоп и лекарят на Ливърпул са ужасени от плановете на Ван Дайк, чиято "неразумност" може да има сериозни последици както за отбора, така и за самия него. А кой е последният защитник, когото Ливърпул пожела, вижте тук. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички