Мбапе обеща Франция да почне да бележи от игра на Европейското, но в полуфинала


Мбапе обеща Франция да почне да бележи от игра на Европейското, но в полуфинала
Снимка: Getty Images

777 0

Звездата на Франция Килиан Мбапе увери, че "петлите" ще опитат да коригират играта в атака за полуфиналите на Евро 2024 срещу Испания.

Франция се промъкна на полуфиналите

Французите елиминираха Португалия на четвъртфиналите след изпълнение на дузпи, след като редовното време и продълженията и завършиха без голове.

Килиан не отгоори справедливо ли е Франция да е на полуфинал

Още: Титаничните сблъсъци взеха своите жертви: Край на мечтата на Роналдо, "Ла Роха" се готви да огорчи Мбапе на Европейското по футбол

Световният шампион от 2018 година стигна до полуфиналите на Евро 2024 без нито един отбелязан гол от игра. Тимът на Дидие Дешан до момента има едно попадение от дузпа на Мбапе и два автогола на шампионата.

Мбапе даде обещание

"Не мога да отговоря дали е справедливо да сме на полуфинал, защото в момента съм в еуфория. Не сме говорили в съблекалнята за факта, че все още не сме отбелязали гол от игра.

Ще се опитаме да разрешим този проблем, като същевременно поддържаме същата солидна защита“, каза Мбапе, цитиран от "L’Equipe". По-рано Мбапе каза дали иска да задмине Роналдо в Реал Мадрид. 

120 минути не бяха достатъчни: Този път дузпите бяха жестоки за Португалия и Роналдо, Франция е на полуфинал на Европейското (ВИДЕО)

Мбапе - Роналдо в 4 мача досега: Кристиано е същински звяр в тях и ниже гол след гол - предстои им дуел на Европейското по футбол (ВИДЕО)

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички