Решението е взето: Килиан Мбапе ще оперира счупения си нос


Решението е взето: Килиан Мбапе ще оперира счупения си нос
Снимка: GettyImages

1044 0

Националният селекционер на Франция Дидие Дешан даде пресконференция пред френските медии преди мача с Нидерландия, част от група "D" на Европейското първенство по футбол. Опитният специалист потвърди, че Килиан Мбапе го очакват допълнителни прегледи и че капитанът на "петлите" ще оперира счупения си нос след края на европейските финали.

Казусът "Килиан Мбапе"

По време на първия мач на Франция срещу Австрия и победата с 1:0, Килиан Мбапе счупи своя нос и травмата му повдигна сериозни въпроси дали той ще може да продължи участието си на Европейското първенство. Все още неговото участие срещу Нидерландие е под въпрос, но ако той излезе на терена, то капитанът на "петлите" почти сигурно ще е с маска.

Още: Колко двубоя Испания срещу Италия е имало на европейски по футбол преди първенството в Германия?

Килиан Мбапе ще оперира носа си след Евро 2024

"Ще бъдат направени още тестове, за да се види как ще се развие ситуацията с Мбапе, но си беше голям шок. Медицинският персонал е направил всичко необходимо, за да облекчи болката след прегледите. Дори да не се наложи операция веднага, ще трябва да се направи такава. Килиан ще бъде следен отблизо всеки ден", каза Дешан пред медиите.

Припомняме, че Франция се намира в доста трудна група, в която освен Нидерландия са още отборите на Полша и Австрия. Мнозина вярват, че "петлите" ще имат нужда от своя абсолютен най-добър футболист и лидер в тима.

Ситуацията с Килиан Мбапе на Европейското първенство по футбол: Възможен ли е обрат?

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички