Рубен Варгас: Секунди преди да вкарам на Италия съотборник ме помоли за гол


Рубен Варгас: Секунди преди да вкарам на Италия съотборник ме помоли за гол
Снимка: Getty Images

659 0

Полузащитникът на Швейцария - Рубен Варгас, сподели, че е бил помолен от съотборник да вкара на Италия и е изпълнил молбата секунди след това. Футболистът на Аугсбург се разписа за 2:0 в 46-ата минута, а преди това бе асистирал на Ремо Фройлер за първия гол на Европейското първенство по футбол.

Кой си "поръча" гол от Варгас?

"Точно преди началото на второто полувреме Гранит (Джака, бел.ред) ми каза: "Моля те, вкарай гол". След няколко секунди топката се оказа в краката ми и аз направих това, което ме помоли Гранит", споделя швейцарецът пред сайта на УЕФА.

Гранит Джака си

Още: Ще има нов шампион! Швейцария показа какво е отборна игра и изхвърли безлична Италия от Европейското по футбол 2024 (ВИДЕО)

"Не дадохме на Италия да дишат"

Варгас коментира и представянето на своя тим срещу действащия шампион на Европа. "Създадохме проблеми на Италия, защото бяхме агресивни от първите секунди. Спечелихме всички борби и не им позволихме да дишат.

Вече сме доказвали, че можем да се мерим с най-силните отбори. Не ни е грижа за похвалите от другите. Знаем колко сме добри и се концентрираме върху себе си", бяха думите му. А ето как голът на Ремо Фройлер постави рекорд на европейски първенства

Затвориха телевизионната кула в Щутгарт заради страх от шпиони от швейцарците

Трагична Германия събра сили да спечели групата, но трябва да се доказва на Европейското първенство по футбол (ВИДЕО + ГАЛЕРИЯ)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Турнирът, от който Григор Димитров изкара пари за цял живот: Къде и кога взе милиони с 5 мача?

Тенисът може да бъде доста суров спорт към състезателите, които са ранкирани по-ниско. Много разходи и нетолкова...

Реклама
Най-четени новини

виж всички