С 6 думи след двата му гола за Португалия току преди Европейското първенство: Кристиано Роналдо показа що за човек е (СНИМКИ)


С 6 думи след двата му гола за Португалия току преди Европейското първенство: Кристиано Роналдо показа що за човек е (СНИМКИ)
Снимка: GettyImages

5358 0

Макар и на 39 години - Кристиано Роналдо загря по най-добрия начин за Европейското първенство по футбол 2024. Нападателят на Ал Насър вкара две попадения за Португалия срещу Ирландия при класическия успех с 3:0.

След двубоя Кристиано използва профилите си в социалните мрежи, за да отправи послания. Той не коментира красивите си голове, а вместо това отдаде заслуженото на целия отбор. Освен това заяви, че се насочват към Евро 2024.

Кристиано Роналдо е готов за Евро 2024

Кристиано Роналдо готов за Евро 2024

"Голяма победа, отбор! Насочваме се към Европейското първенство" - написа той, но на родния си португалски език с шест думи. Любопитното е, че под публикацията му в Instagram профилът на клубния му тим Ал Насър коментира: "Единственият и неповторим".

Още: Пълна ТВ програма на Европейското първенство по футбол 2024 - кога и къде гледаме всеки мач от Евро 2024

След мача пък Кристиано каза това, което е ясно, но натъжава милиони - че не му остава много време във футбола.

"Не ми остават много години във футбола, така че трябва да се наслаждавам. Обичам футбола, всеки мач е специален, представете - Европейско с Португалия, чувствам се горд. Това е като мечта - както когато бях на 20" сподели той. Вижте и двата красиви гола на Кристиано Роналдо току преди Европейското първенство по футбол 2024 (ВИДЕО).

40-годишен рекорд, който НИКОЙ не доближи: Европейското първенство по футбол 2024 е последният шанс за Кристиано Роналдо да го подобри

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички