Треньорът на Чехия изненада с това, което каза за Кристиано Роналдо след мача на Европейското първенство по футбол


Треньорът на Чехия изненада с това, което каза за Кристиано Роналдо след мача на Европейското първенство по футбол
Снимка: Getty Images

2318 0

Селекционерът на Чехия Иван Хашек сподели своите мисли след късната загуба на своя тим от Португалия, която остави чехите с празни ръце на Европейското по футбол след гол в добавеното време на Франсиско Консейсао.

„Трябва да призная, че е много болезнено това, което се случи в края. Бяхме близко, но за жалост не успяхме да си довършим работата. Направихме срещата изключително трудна за опонента, който несъмнено е сред най-класните нации в световния футбол. Наистина е много неприятно да допуснем попадение броени минути преди края. Ние обаче трябва да оставим този двубой зад гърба ни бързо, защото след 4 дена играем отново ключов сблъсък. Определено трябва да се подобрим за него", каза Хашек мнението си относно изминалия мач.

Мнението му за Роналдо

Още: Ден №5 на Европейското по футбол: Слаб за Кристиано Роналдо, но не и за Португалия - две нации пренаписаха историята

Наставникът на чехите намери време и да отличи ролята на Роналдо в изминалия сблъсък.

Кристиано Роналдо

„Наистина е невероятно колко опасен е все още Кристиано Роналдо, дори и на тази възраст. Той показа своя гений отново, страхотно успява да се включи в много атаки. Единствено мога да му сваля шапка, той е категорично един от най-добрите футболисти за всички времена“, допълни Хашек за нападателя на Мореплавателите.

За мнозина изказването му, че КР7 е показал своя гений, е изненадващо, тъй като португалецът далеч не изигра най-силния си мач.

Още: Златна резерва спаси Португалия от резил срещу Чехия на Европейското първенство по футбол, Кристиано Роналдо се скъса да пропуска (ВИДЕО)

"Най-слабият тим" започва на Европейското по футбол, а Кристиано Роналдо ще твори брутални рекорди

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Тайни от бг елита": Фаетон от ЦСКА крие "младежка грешка", която за малко да му провали кариерата

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички