ВИДЕО (18+)! Пълна ЛУДОСТ: Мъж скочи с брадва на полицаи - те го застреляха | Европейско първенство по футбол


ВИДЕО (18+)! Пълна ЛУДОСТ: Мъж скочи с брадва на полицаи - те го застреляха | Европейско първенство по футбол
Снимка: Getty Images

3604 0

Пълно безумие на Европейското първенство по футбол 2024! В днешния ден (16.06) се стигна до поредни грозни сцени, в които бяха замесени привърженици, отишли в Германия уж, за да наблюдават срещите от континенталната надпревара, които всички очаквахме с огромен интерес.

Полицията в Хамбург съобщи за крайни действия - германските пазители на реда са застреляли човек, който е развявал брадва в града преди срещата между Полша и Нидерландия от група D на Евро 2024.

Инцидентът се е развил на Рипербан - популярно място в центъра на Хамбург, където има много възможности за забавление и често се струпват хора.

Мъж с брадва заплаши полицаи и бе застрелян преди мач от Европейското първенство по футбол

Според местните власти човекът е заплашил полицейските служители с брадва и със запалително устройство, преди да бъде застрелян.

"Към момента има огромна полицейска операция. Според вътрешна информация, човек е заплашил полицейски служители с брадва и със запалително устройство. Тогава полицията е използвала огнева мощ. Нападателят е пострадал и към момента получава медицинско обслужване" - заявиха от полицията в Хамбург.

Инцидентът идва, след като човек с нож уби един човек и контузи още двама на парти на Европейското покрай откриването чрез мача Германия - Шотландия. Нападателят е бил застрелян и убит от полицаите в Магдебург, където семейство е организирало частно парти за мача. Имаше и още един кървав инцидент покрай Евро 2024 - стрелба покрай мача Италия - Албания.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички