ВИДЕО: Оркестър, деца и водни струи посрещнаха френския тим в Германия


ВИДЕО: Оркестър, деца и водни струи посрещнаха френския тим в Германия
Снимка: Getty Images

218 0

Националният отбор на Франция кацна на летището "Падерборн Липщад" днес и се отправи към базата си, където ще бъде лагерът му по време на Европейското първенство по футбол, предаде "AFP.

Шарено посрещане в Падерборн

Тимът бе посрещнат от оркестър и деца, които развяваха френски и германски знаменца. Килиан Мбапе и компания се качиха на автобус на УЕФА и се отправиха към хотела си в Бад-Липсринге, който е североизточно предградие в Падерборн.

Кога е първата тренировка на германска земя?

Избраниците на селекционера Дидие Дешан ще направят в сряда от 16:00 часа първата си тренировка на "Хоум Делукс Арена", който е стадионът на Падерборн, състезаващ се във втора дивизия.

Градът Падерборн се премени в цветовете на Франция, като навсякъде има знамена на страната. Футболистите на Дешан поздравиха около 200 деца от началното училище "Бонифатиусшуле", които бяха на възраст между 8 и 10 години.

Оркестърът "Музикцуг Шлос Нойхаус" изсвири два пъти Марсилезата и химна на Германия, както и Одата на радостта. При пристигането си самолетът на Франция бе поздравен със струи вода от два камиона на летището.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Сред посрещачите на френския тим бяха президентът на района Кристоф Рютер, първата заместничка на кмета на Падерборн Сабине Крам и вицепрезидентът на Германската футболна федерация Петер Фримут. A ето кой мач на Франция в групите не трябва да пропускате. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички