Юлиан Нагелсман разреши проблем №1 в Германия преди старта на Европейското по футбол


Юлиан Нагелсман разреши проблем №1 в Германия преди старта на Европейското по футбол
Снимка: Getty Images

531 0

Броени дни преди старта на Европейското първенство по футбол домакинът Германия победи трудно с 2:1 Гърция насред Мьонхенгладбах. Веднага след мача националният селекционер на Маншафта бе категоричен, че Мануел Нойер ще бъде неговият титулярен страж под рамката за турнира на Стария континент.

Юлиан Нагелсман бе категоричен за Мануел Нойер

"Няма да обсъждам вратарската позиция, Мануел Нойер е и ще бъде нашият титуляр. Няма да допусна никаква дискусия по въпроса, дори всички да се опитват да започнат такава. Нойер предотврати това да изостанем още в началото на мача с две добри спасявания срещу Цолис. Той направи три спасявания от световна класа, които несъмнено не всеки може да направи. Засега няма натрупване на грешки и той продължава да има моето доверие", каза Нагелсман.

Още: Да избухнеш на 36: Как Кристиано Роналдо шокира всички на Европейско първенство (ВИДЕО)

 

"През второто полувреме се представихме значително по-добре в сравнение с първото. За първи път от много време загубихме притежанието на топката през първата част, играхме твърде бавно и повечето ни атаки минаваха през центъра. Изясних това на играчите на полувремето. Имахме нужда от повече острота в нашите действия, за да стигнем до победата. През второто полувреме започнахме да използваме повече двете крила, което отвори повече пространства в средната зона", добави още специалистът.

Германия открива Евро 2024 срещу Шотландия в петък (15 юни) от 22:00 часа (българско време).

Исторически срам за Англия и много слаба Германия преди старта на Европейското първенство (ВИДЕО)

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички