Баща ѝ показа неоспоримо доказателство, че Имане Хелиф е ЖЕНА (ВИДЕО)


Баща ѝ показа неоспоримо доказателство, че Имане Хелиф е ЖЕНА (ВИДЕО)
Снимка: GettyImages

2113 0

Бащата на Имане Хелиф се изказа в подкрепа на дъщеря си след противоречивата X победа срещу Анджела Карини в женския бокс на Олимпийските игри в Париж. Италианската се оттегли 46 секунди след началото двубоя срещу Хелиф, след като реши, че не може повече да продължи. Тя понесе два удара, които тя описа като "най-тежките", които някога е изпитвала.

Противоречието произтича от факта, че Хелиф се е провалила преди това на теста за допустимост на пола, което означава, че е била дисквалифицирана от миналогодишното Световно първенство.

Въпреки многото дезинформация онлайн, Хелиф е родена жена и не е преминала теста. Тя получи разрешение да се състезава на Игрите през 2024 г. по-рано този месец, както и състезателката от Тайван Ю-тин Лин, тъй като беше администрирана от орган, различен от Световното първенство.

25-годишната сега ще се изправи срещу унгарката Анна Лука Хамори във втория кръг, след като победи австралийската звезда Мариса Уилямсън чрез разделено съдийско решение.

Бащата на Имане показа доказателство, че тя е жена

Преди втория мач бащата на Хелиф, Омар Хелиф, най-накрая се изказа в подкрепа на дъщеря си и призова разпространението на дезинформация да спре. Говорейки пред "Sky News", той каза: "Детето ми е момиче, тя е отгледана като момиче. Тя е силно момиче, възпитах я да бъде трудолюбива и смела, има силна воля да работи и да тренира. Италианската опонентка, срещу която се изправи, не успя да победи дъщеря ми, защото дъщеря ми беше по-силна и тя беше по-мека“, добави той.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Той показва нейни снимки като дете. Както и акта ѝ за раждане. Той казва, че тя никога не е била мъж. "Това е официалният документ. Втори май, 1999-та, пол - женски. Ето тук е написано, можете да го прочетете. Това е документът, издаден когато се роди", разкрива той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички