Една спортистка бе изгонена от олимпийското село, а другата показа невероятните подаръци за всеки състезател в Париж


Една спортистка бе изгонена от олимпийското село, а другата показа невероятните подаръци за всеки състезател в Париж
Снимка: Getty images

3148 0

Датски олимпиец разкри предметите, които всеки спортист е получил като подарък в чантата си за добре дошли за Игрите в Париж. Почти 11 000 атлети ще вземат участие в Игрите това лято, като мнозинството от тях ще бъдат домакини в олимпийското село в квартал Сена-Сен-Дени във френската столица.

Неприятната репутация на Олимпийското село е добре известна, като преди това бившият футболист на отбора на Великобритания Мика Ричардс разкри информация за поведението на спортистите на Игрите. Междувременно един бразилски спортист вече беше изпратен у дома от Париж, след като наруши строгите правила около селото.

Богати подаръци за спортистите в Париж

Още: НА ЖИВО: Класиране по медали на Олимпийските игри в Париж 2024 - нов лидер

Плувкинята Ана Каролина Виейра беше пратена да си опакова багажа, след като според съобщенията се измъкна да купонясва с партньора си в Париж, вечерта преди националното щафетно състезание на 4x100 метра свободен стил. Ако обаче спортистите успеят да се придържат към правилата, те получават редица привилегии, на които не всеки може да се радва.

Член на датския женски отбор по хандбал, Алтея Райнхард, повдигна завесата относно това, което всеки спортист е получил в торбата с подаръци при пристигането си в Париж.

Във видео в акаунта си в TikTok Райнхард разопакова черна чанта с олимпийското лого върху нея, съчетана с думите „Спортист 365“ с бели букви. След това тя извади синя карта за подарък на известна марка, последвана от пътна чанта с олимпийска тематика, която включва продукти за кожа, зъби и коса.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Следващата е синьо-черна пластмасова бутилка за вода с олимпийски мотиви, последвана от яркочервена колба. След това тя разкри невероятен последен подарък, мобилен телефон от Samsung, специално проектиран за Игрите в Париж. Нормалната версия на телефона се продава на цена от 1049 паунда. Феновете побързаха да коментират публикацията , като мнозина бяха впечатлени от щедрите подаръци, раздадени на спортистите.

Още: Кога е финалът на Валентина Георгиева на Олимпийските игри - ден и час на първия български финал от 32 години насам?

Пълна програма по дни и часове на българските спортисти на Олимпийските игри в Париж 2024

Програма на българските спортисти днес (29.07) - много лош ден за родните олимпийци

Всички резултати на българските спортисти в Париж

Ден 3 от Париж 2024: Няколко зрелищни участия, но само разочарование за българските спортисти

Приказен старт и ужасен край: Виктория Томова допусна обрат срещу американка и се сбогува с Париж

@altheareinhardt Thank you @paris2024 #olympics #olympian #paris2024 #olympicunboxing #denmark #olympicspirit #handballplayer ♬ Get Ready - Steve Aoki Vocal Radio Edit - 2 Unlimited

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички