След загуба от лидера в ранглистата: Радослав Росенов отпадна на 1/8-финалите в бокса на Олимпийските игри


След загуба от лидера в ранглистата: Радослав Росенов отпадна на 1/8-финалите в бокса на Олимпийските игри
Снимка: GettyImages

911 0

Радослав Росенов излиза във втория си мач на Олимпийските игри в Париж 2024. 20-годишният българин се изправя срещу Вият Санфорд в осминафинален дуел от турнира по бокс - в категория до 63.5 килограма.

Той вече записа една победа, след като сломи с доминиращо представяне доста по-опитния от него Баходур Усмонов (с единодушно съдийско решение и 5:0).

Радослав Росенов загуби на 1/8-финалите на Олимпийските игри Париж 2024

Българският национал по бокс в категория до 63.5 кг - Радослав Росенов, загуби осминафиналния си сблъсък от турнира при мъжете на Летните олимпийски игри. Той отстъпи на канадеца Уайът Санфорд чрез единодушно решение (5:0 съдийски гласа).

Канадецът, който почиваше в първия кръг, е поставен под номер 1 в основната схема. 25-годишният северноамериканец контролираше дистанцията и темпото в мача и успя да изпрати Росенов в нокдаун във втория рунд.

Българинът , който който е петкратен европейски шампион при различни възрасти, беше по-активен в заключителната част и нанесе по-здравите удари, но това не бе достатъчно в очите на съдиите.

Българинът приключва дебютното си участие на Олимпийски игри с победа и загуба, след като в първия кръг надигра бронзовия медалист от последното световно първенство Баходур Усмонов от Таджикистан.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички