ВИДЕО: Показаха Имане Хелиф красива - "нямала време за салони за красота"


ВИДЕО: Показаха Имане Хелиф красива - "нямала време за салони за красота"
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram/Beauty code

5294 0

След многото коментари по адрес на Имане Хелиф по време на Олимпийските игри в Париж 2024 и това дали е мъж, или жена - от популярната марка Beauty code излязоха с видео за боксьорката, спечелила златен медал.

Имане Хелиф в друга светлина

Към него е прикрепен и доста дълъг текс на арабски. Екипът на SportLive го преведе за вас - ето какво гласи той и мотивиращите думи за Хелиф, които са споменати от компанията:

"За да спечели медала си, тя нямаше време за губене в салони за красота или пазаруване. Тя никога не е чувствала необходимост да се съобразява с тези стандарти, за да докаже съществуването си.

За мен тя е звезда, фаворит за всички времена. От Хасиба Булмерка, символът на моето поколение, нито един спортист, красив като жена, лъчезарен като амазонка от Аурас, не е предизвиквал толкова противоречия, колкото тя.

Иман, променяйки външния си вид, не се стреми да промени външния си вид, за да пасне на калъпите, в които светът иска да ни хване. Неговото послание е много по-дълбоко: облеклото не прави монах, а външният вид не разкрива същността на човека. Тя може да бъде женствена и елегантна, когато пожелае, но на ринга няма нужда от декорации или високи токчета. Нуждаете се само от стратегия, сила и удар, което е същността на нейната личност.

Както мустаците не определят мъжа, бръмбарите също ги имат, така роклите, екстеншъните и гримовете не определят жената. Не всички писти са място за истински, страстни спортисти като Иман Халиф. Италианката ни показа, че дори тези, които плачат в училищните дворове, тези, които измислят лъжи, за да крадат чужда храна, могат да се окажат на ринга.

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Иман е красива, не защото днес е издокарана, а защото е добре поддържана" - гласи обръщението.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички