Не чули, не разбрали, не видели: Не мина номера с наглото и некомпетентно оправдание на БФС за Левски - ЦСКА


Не чули, не разбрали, не видели: Не мина номера с наглото и некомпетентно оправдание на БФС за Левски - ЦСКА
Снимка: СНИМКИ: Lap.bg/GettyImages; колаж: sportlive.bg

40 0

За некомпетентността на БФС си знаем от повече от десетилетие. В Централата работят хора, които нямат никаква работа да са близо до българския футбол, а престъпленията на ръководните фактори там срещу играта са налице за поредна година. 

За наглостта също си знаем, предвид факта че Лечков, Костадинов и най-вече Боби М. тровеха българския футбол от вътре и никога не се разкараха от удобните кресла в Бояна (а преди това и на "Иван Асен II"). 

Но старата песен си продължава в Централата и там хич не се притесняват да бръщолевят врели некипели, този път що се отнася до датата на мача Левски - ЦСКА

От Апелативната комисия се опитаха да обяснят как, видиш ли, никой не им бил показал договор за концерта на Андреа Бочели и затова си действали по програма и насрочили дербито на столицата за датата на събитието. Опитаха се да обвинят "Национална спортна база", че в БФС не са били информирани за концерт, за който само в Централата не знаеха. Обаче хубавците от Бояна пак бяха пипнати в лъжа. 

Колегите от dsport са се свързали с НСБ по повод скандала около дербито, като от компанията са обяснили, че са уведомили БФС с официално писмо на 18.03.2024 година, че в периода 23.08 - 30.09 няма да има възможност за провеждане на спортни събития на стадион "Васил Левски". 

Гонзовото БФС не започва никак убедително

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Не само това, но и всички клубове, които са имали желание да домакинстват на стадиона в този период, са били уведомени, че това не е възможно. Включително тимът от Израел Макаби (Петах Тиква). 

Оправданието, че в БФС не били видели подписан договор, е смехотворно и за пореден път доказва, че в тая сграда масово на хората не им се работи. 

Как така никой не му хрумна, че ще стане проблем? Как така темата изобщо не беше повдигана до последния момент? Как ръководният орган в българския футбол си мислеше, че ще се развие тази ситуация?! 

Има два варианта за това какво е минавало през главите на вземащи решенията чиновници и управници в БеФеСе - или никой не си е направил труда да погледне към календара, или са си мислели, че са над нещата, ситуацията ще се разреши от само себе си, а Андреа Бочели ще се премести на друго място. 

И двата случая крещят пълна некомпетентност, така че няма значение кой е верният вариант. 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

"Неутрални" президенте Гонзо, защо за "червени" е едно, а за "сини" - друго... ПРИМЕРНО?

При положение, че ЦСКА и Левски са най-големите български клубове, най-успешните и с най-богатата история,...

Реклама
Най-четени новини

виж всички