ВИДЕО: Тя зарида неутешимо, след като отнеха медала ѝ по жесток начин


ВИДЕО: Тя зарида неутешимо, след като отнеха медала ѝ по жесток начин
Снимка: GettyImages

32 0

На драматични сцени станаха свидетели тези, които избраха да гледат финала на земя в спортната гимнастика при дамите. Както е известно, голямата новина е златният медал на Ребека Андраде от Бразилия - прекрасната гимнастичка, която винаги е била в сянката на Симон Байлс. 

И, докато всички се радваха за златото на бразилката, то един друг момент остана на заден план - изтръгването на медала от ръцете на 18-годишното момиче от Румъния Ана Бърбосу. 

Най-тъжните сълзи на Игрите в Париж 

След като всички момичета бяха изиграли съчетанията си на земя, стана ясно, че 18-годишната румънка финишира на 3-то място с резултат 13.700 - невероятен успех за абсолютната европейска шампионка при девойките от 2020 година. 

Бърбосу беше брилянтна във финала на земя

Още преди да е приключило състезанието обаче, тихомълком американците бяха поискали преразглеждане на оценката на една от атлетките си - Джордан Чайлс, която първоначално се класира на 5-та позиция. 

Стигна се до недопустимата ситуация, при която след края на състезанието Бърбосу беше обявена за бронзова медалистка, грабна знамето на Румъния и започна да се радва неистово, преди секунди по-късно да бъде обявена корекция в резултата. 

Ако ти хареса това съдържание, последвай ни във Viber ТУК за още интересни и любопитни статии!

Преразглеждането беше приключило и американката получи 1 десета към трудността на своето съчетание - десета, която обаче я прати пред Бърбосу и на 3-то място в класирането на земя. 

Американското лоби в гимнастиката си каза тежката дума

Младата гимнастичка от Румъния беше съкрушена, както ще видите във видеото под статията. Тя не успя да сдържи сълзите си, въпреки че винаги е била от този тип гимнастички, които се радват повече на чуждите успехи, отколкото на своите. Барбосу прие тежко смяната в резултата, като дори изпусна флага на страната си... 

И за фон (във второто видео) - докато румънката ридае, световната суперсила с огромно лоби в гимнастиката САЩ празнуваше бронзовия медал на своята възпитаничка все едно е златен: 

 

 

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Зюмюр Бютучи от ЦСКА разгневява Ралф Рангник, баща си и... себе си с решение да напусне РБ Залцбург

Eдно от летните попълнения на ЦСКА - Зюмюр Бютичи, има нещо, за което съжалява в кариерата си дотук. И то е, че...

Реклама
Най-четени новини

виж всички