Педро унизил жестоко Роналдо с думите: "Аз съм световен шампион, а ти кой си?"


Педро унизил жестоко Роналдо с думите: "Аз съм световен шампион, а ти кой си?"
Снимка: Getty Images/Guliver

27726 0

Един от бившите футболисти на Барселона се е подиграл дръзко със суперзвездата Кристиано Роналдо. Това се е случило преди 10 години. Въпросният играч е крилото Педро, който сега играе в Челси. Конфликтът между двамата е станал в деня на Ел Класико, провело се на 29 ноември 2010 година, и завършило с успех 5:0 за каталунците.

Тогава в един епизод от мача треньорът на каталунците Хосеп Гуардиола хвърли топката на тревата, вместо да я даде на Роналдо. Португалецът блъсна Гуардиола и последва спречкване. В разгара на конфликта Андрес Иниеста нападна нападателя с упреци, след което Роналдо влезе в диалог с Дани Алвеш. В този момент в разправията се намеси Педро.

Звездата на Реал се е обърнал към испанеца с думите: "А ти кой си?", на което Педро е отговорил блестящо: "Аз съм световен шампион. А ти?". Педро спечели най-голямото първенство за националните отбори през същата година на Мондиала в ЮАР. Роналдо и Португалия никога не са печелили Световно първенство. Шест години по-късно те завоюваха Европейското първенство за първи път в историята си. А как бе атакуван Роналдо от Коке от Атлетико през 2016 година вижте в този материал.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

В мач с 6 гола: Да вкараш с ЦСКА срещу Атлетико Мадрид на 34 години (ВИДЕО)

Най-възрастният голмайстор в историята на ЦСКА е Тодор Янчев, който на 37 години, 4 месеца и 10 дни се разписва...

Реклама
Най-четени новини

виж всички