Кубрат Пулев за свои мачове в България през 2021 година и за голямата си мечта


Кубрат Пулев за свои мачове в България през 2021 година и за голямата си мечта
Снимка: Liubomir Asenov / LAP.bg

2811 0

Най-добрият български професионален боксьор към момента - Кубрат Пулев, говори за плановете си през новата 2021 година. Той бе запитан и дали ще видим мачове на него и на неговия брат Тервел в България през следващата година. 

"През новата година се надявам да изживявате уникални мигове на мачове с участието на братя Пулеви не само у нас, но и в чужбина. Защото Кубрат Пулев има много сила, много енергия и се чувства истински щастлив. Ще ви кажа нещо: най-доброто тепърва предстои! Желая здраве и светли празници на всички българи и нека се опитаме да бъдем по-добри, по-сплотени и обществено отговорни.

Повече да се подкрепяме, повече да бъдем човеци и по-малко да се обвиняваме и да съдим. Нека влезем в новата година с повече самочувствие като българи, с чисти души и с отворени и пълни с любов сърца за нас самите и нашата родина България!" - гласеше отговорът му на този въпрос в интервю пред "Монитор".

Освен това, 39-годишният боксьор отново призна, че вярва в нов шанс за световната титла: "Защо не? Хората ме познават като човек, за когото не съществуват невъзможни неща. Много трудно се отказвам от мечтата, в която вярвам с цялото си сърце, на която съм посветил почти целия си живот и която смятам, че е постижима, въпреки че на много хора им изглежда абсолютно нереална" - споделя той.

Кобрата бе запитан и дали има някой определен съперник, срещу когото истински би искал да се изправи на ринга в този момент. Българинът посочи световният шампион Антъни Джошуа, с когото се срещна по-рано през този месец, но за съжаление не успя да победи.

"Много бих искал да се кача на ринга отново срещу Антъни Джошуа! Това би ми доставило огромно удовлетворение" - споделя искрено 39-годишният български боксьор. Междувременно се оказа, че седмици преди битката с Джошуа Пулев е бил с двустранна пневмония.

Не изпускайте важен момент в спорта – за последните новини в спорта последвайте ни във Viber ТУК.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от Левски

"Тайни от бг елита": Как майка му се превърна в идола на Кристиан Макун от Левски

"Тайни от бг елита" е новата рубрика, с която екипът на SportLive.bg ще запознава своите читатели с любопитни...

Реклама
Най-четени новини

виж всички