След всички твърдения, че Хелиф е мъж: Майката на Имане не издържа


След всички твърдения, че Хелиф е мъж: Майката на Имане не издържа
Снимка: колаж: SportLive.bg; снимки: Instagram/Beauty code

1421 0

Продължават отзвукът от един от най-коментираните моменти на Олимпийските игри в Париж 2024. Става въпрос за Имане Хелиф, която спечели златото, но която бе обвинена, че всъщност е мъж и не трябва да се боксира с жените.

Майката на Имане Хелиф с коментар след всичко преживяно покрай Париж 2024

Сега и нейната майка коментира темата. "Когато се роди, аз се заклех да й дам непоколебима любов и подкрепа и винаги съм го правил. Винаги ще бъда до нея. Детето ми е момиче. Отгледана е като момиче. Имане обича спорта от 6-годишна. Златният й медал е победа за Алжир" - сподели тя, цитирана от Daily Mail.

Преди време баща ѝ също коментира:

"Имане е шампион на Алжир. Да имаш такава дъщеря е чест, защото тя е шампионка. Тя отдаде почит към мен и аз я насърчавам и се надявам да вземе медал в Париж. Искаме да спечели отличие и да покаже алжирското знаме. Атаките срещу нея са неморални. Не е честно. Имане е малко момиченце, което обича спорта от 6-годишна възраст. Тя играеше футбол.

Това е нашият официален семеен документ. Втори май 1999 г. – Халиф Имане, жена. Тук пише, може да го прочетете. Този документ не лъже. Регистриран е през 1999 г. Хората, които лъжат и водят ожесточена борба срещу нея, са врагове на Бога. Този документ е от раждането ѝ през 1999 г. Това е грамота за признателност, която президентът на републиката даде на Имане на Международния ден на жената на 8 март" - пък сподели той.

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ЦСКА

Локило от ЦСКА учи английски от Роналдо, играе с Бентеке и Заха, дебютира с горчиво 0:8

Сезонът в Първа лига вече започва да напредва, затова е време да Ви разкажем повече за новите надежди на големите...

Реклама
Най-четени новини

виж всички