Тайсън Фюри изуми: Срещу Олександър Усик бе твърде лесно, смеех му се - сякаш бях срещу аматьор


Тайсън Фюри изуми: Срещу Олександър Усик бе твърде лесно, смеех му се - сякаш бях срещу аматьор
Снимка: GettyImages

7349 0

Тайсън Фюри изуми с изказване за последния си мач на ринга, когато допусна първо поражение в своята професионална кариера. На 18 май по-рано през тази година той загуби от Олександър Усик след неединодушно съдийско решение.

Циганския крал обаче вярва, че не е трябвало да загуби и дори заяви, че украинецът е наясно, че не е спечелил срещата. Освен това призна, че му е било доста по-лесно, отколкото е очаквал срещу този опонент.

Тайсън Фюри със странно изказване за мача с Олександър Усик

Още: ВИДЕО: Тайсън Фюри се напи като казак, напусна бара на 4 крака

Фюри смята, че е победил Усик

"Гледах отново битката много пъти и все още имам същия отговор - мислех, че печеля мача. Усик знае, че не ме победи. Мислех, че съм го скъсал от бой в повечето рундове. Той вкара добър удар в осмия рунд и нарани носа ми, в деветия рунд спечели с 10-8, а десетия му го подарих.

Но извън това не спечели никой друг рунд. Всъщност беше доста по-лесно, отколкото си мислех, че ще бъде боят с Усик. Хората казваха, че е труден човек, когото да удряш, но аз му вкарвах комбинации от по четири удара. Моят проблем в мача бе, че се забавлявах твърде много. Може би беше твърде лесно. Чувствах се сякаш съм срещу местен аматьорски боксьор - наслаждавах се твърде много, закачах се и накрая платих цената в деветия рунд" - заяви британецът.

Наскоро Тайсън Фюри подразни Олександър Усик и заяви, че е чул, че е със счупени челюст и очна кухина.

Още: Франк Уорън: Фюри иска реванш с Усик не заради коланите, а заради отмъщението

Етикети:
Sportlive.bg

ТОЧНО ПОПАДЕНИЕ


виж всички

Още по темата


Timeout


виж всички
Избрано от ТЕНИС

Кога и как Григор Димитров спечели 8-цифрена печалба пари в тениса: Периодът, направил го милионер

Първата ракета на България Григор Димитров се радва на отлична форма вече не един и два месеца. Той показва най-добрия...

Реклама
Най-четени новини

виж всички